Mulders Nijmegen is best presterende Oscar autoverhuur vestiging

Mulders Nijmegen werd door verhuur organisatie “Oscar Autoverhuur” onlangs uitgeroepen tot best presterende vestiging over het eerste kwartaal! Sinds een jaar kan je bij Mulders Autogroep een auto huren. Een personenwagen van klein tot groot. Voor een dag, een weekend tot een jaar. Of het nu gaat om een bedrijfswagen voor een verhuizing, een personenbus voor een kinderfeestje of een week vakantie met 9 personen, het kan allemaal. Oscar Autoverhuur is een flexibele verhuurder waar je eenvoudig online de reservering regelt, waarna je bij een van onze vestigingen je huurauto kan ophalen.

In Nijmegen hebben we de grootste huurvloot, de hoogste score in klanttevredenheid en ook nog de meeste boekingen.

Snel en makkelijk een auto huren? Bekijk dan snel ons aanbod aan huurauto’s of neem voor meer informatie contact met ons op!

Mulders Autogroep blijft shirtsponsor van T.S.V. Theole

Al jarenlang staat Mulders Autogroep op de voetbalshirts van Theole. Die relatie bestaat al sinds 1987 toen Jacques Mulders besloot om de geelzwarten te gaan sponsoren. Onlangs heeft Theole de wedstrijdoutfits vernieuwd met natuurlijk ook het nieuwe logo van Mulders Autogroep. Voorzitter Jeroen Stam heeft het eerste uit- en thuistenue onlangs met trots overhandigd aan directeur Wouter Mulders.

De nieuwe wedstrijdoutfits zijn nog maar het begin van de vele veranderingen binnen de club. Zo wordt er een nieuw duurzaam gebouw geplaatst, komt er een nieuw kunstgrasveld en led-verlichting.

Beide partijen zijn trots om deze duurzame samenwerking weer voor vele jaren met elkaar aan te gaan. We kijken uit naar een toekomst die er toch echt fantastisch uitziet!

Mulders Autogroep verbindt zich aan Hockeyclub Geldermalsen

Wij zijn blij om jullie te kunnen meedelen dat wij ons hebben verbonden als nieuwe veldsponsor van Hockeyclub Geldermalsen. Door deze samenwerking heeft het hoofdveld een nieuwe naam gekregen: het Mulders Autogroep Veld.

Bij Mulders Autogroep geloven wij in het ondersteunen van lokale initiatieven en het creëren van een positieve impact op de omgeving waarin wij actief zijn. De samenwerking stelt H.C. Geldermalsen in staat om hun faciliteiten te verbeteren en een nog betere sportieve omgeving te creëren voor hun leden. Wij delen de passie voor Hockey en het verbinden van mensen, daarom zijn we er samen van overtuigd dat deze samenwerking een positieve impact zal hebben op de club en haar leden. Een perfecte match!

Tiel wat meer “hartveilig” met AED bij mulders autogroep

‘Als ieder mens een ander kan helpen wordt de wereld een stukje veiliger’, dat is de slogan van FUEGO BV en daar sluiten wij ons volledig bij aan! Wij hebben daarom op onze vestiging in Tiel de eerste AED aangeschaft. FUEGO BV kwam de AED zelf overhandigen en uitleggen aan onze BHV’ers. Uiteraard hopen wij dat het niet gebruikt hoeft te worden, maar we zijn wel blij hiermee Tiel wat meer “hartveilig” te maken.

Wij zijn zeer blij met de samenwerking die we met FUEGO BV hebben. FUEGO BV levert en onderhoudt BHV-middelen en verzorgt BHV- en reanimatietrainingen. Voor meer informatie neem even een kijkje op www.fuegobv.nl.

nieuwe elektrische peugeot partner voor de “flat express”

De vrijwilligers van de Flat-Express beschikken sinds vorige week over een nieuw busje. Peter van Schaik van overhandigde de sleutel van de elektrische Peugeot Partner aan Marja Verrips, projectmedewerker bij Zorgcentra De Betuwe. Door middel van crowdfunding hebben de vrijwilligers onder leiding van Lex Holtslag een zodanig bedrag bij elkaar gekregen dat zij konden overgaan tot aankoop van een Peugeot Partner Teepee Electric als vervanger voor de bestaande Peugeot Partner.

Met deze elektrische personenbus zal ‘de Flat Express’ mensen vanaf 55+ en/of mindervalide vanuit Gandhi, Martin Luther King of een van de andere zorgcentra (Troelstrahof, Kulenburg of Beatrix) naar elke willekeurige plek in Culemborg vervoeren. De ‘Flat Express’ rijdt iedere werkdag tussen 09.00 en 17.0 uur. Wilt u een rit reserveren? Bel: 06-20214733.

Hulde aan alle vrijwilligers en sponsors, erg knap dat dit dankzij hen in een betrekkelijk korte tijd werd mogelijk gemaakt!

Mulders Autogroep draagt dit initiatief uiteraard een warm hart toe en wenst de vrijwilligers én hun passagiers heel veel veilige kilometers toe in Culemborg!