Vacature stagiair(e) marketing & communicatie

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je daadwerkelijk iets kunt neerzetten? Zoek je een uitdaging in plaats van een dagbesteding?
Bij Mulders Autogroep krijg je de kans om bij te dragen aan alle marketingactiviteiten waarbij je in een korte tijd veel kennis op kan doen!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) bij Mulders ga je ervaring opdoen in vrijwel alle facetten van het vak, met de nadruk op online marketing. Samen met de marketingmanager ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de content op alle communicatiekanalen. Denk hierbij aan het schrijven van Social Media content, het bijhouden van de website en het opmaken van maandelijkse mailingen naar onze klanten. Daarnaast word je betrokken bij de organisatie en uitvoering van diverse (online en offline) campagnes en events voor onze merken.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste meewerk stagiair(e) die beschikbaar is van februari 2023 tot juli 2023 en die een passie heeft voor het maken van content en online marketing.

Daarnaast:

  • volg je een MBO studie (online-)marketing/ communicatie;
  • heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • ben je gemotiveerd, flexible en kun je goed prioriteiten stellen;
  • ben je gedreven en heb je interesse in Social Media;
  • heb je kennis van websites en ben je snel thuis in diverse systemen.

Wat bieden wij jou?

Mulders Autogroep biedt een zeer interessante en uitdagende (werk)ervaring bij een dynamische organisatie. Je krijgt een breed takenpakket met veel plek voor eigen initiatief, creativiteit en ontwikkeling. We bieden een marktconforme stagevergoeding en je komt te werken in een gezellig team waar geen dag hetzelfde is. We zijn op zoek naar een stagiair(e) voor minimaal 4 dagen per week.

Over de organisatie

Mulders Autogroep is een familiebedrijf, dat is opgericht in 1928. We hebben vestigingen in Culemborg, Nijmegen en Tiel en zijn dealer van Opel, Citroën, Peugeot en Fiat. Onze organisatie is gericht op continuïteit en groei en is altijd in beweging. De marketingafdeling is gevestigd in Tiel, waar jij je eigen werkplek krijgt.

Locatie: Tiel

Enthousiast geworden over deze stage? Reageer dan door je motivatie en cv te sturen naar l.vanuden@mulders-autogroep.nl of solliciteer eenvoudig via onderstaande button.


Voor inhoudelijke vragen over de stage kun je contact op nemen met Lisanne van Uden via 06-47163170.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.