ONTDEK nu de nieuwe
Abarth 500-e

Bekijk onze voorraad

Ontdek ons voorraad Abarth modellen. Er zit ongetwijfeld een model tussen dat precies bij u past.

ONTDEK ONZE modellen

Ontdek de modellen van Abarth.

Mulders. Daarom.

WIJ DENKEN MET U MEE

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of een gebruikte Abarth, wij geven u graag een passend advies. Ontdek onze enorme voorraad bedrijfswagens. Er is altijd iets wat bij u past!

 

ZEER UITGEBREIDE SHOWROOM

In onze moderne showrooms vindt u ons ruime aanbod aan auto’s van de merken Opel, Fiat, Citroën en Peugeot en Abarth. Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft voor uw ultieme nieuwe auto.

 

ECHTE TOPSERVICE

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zien u graag tevreden terugkomen. Komt u langs in een van onze vestigingen voor een heerlijke kop koffie en een goed gesprek?

 

Plan snel en eenvoudig een werkplaatsafspraak

Met onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Echt, altijd! We laten u vooraf weten wat we in de werkplaats gaan doen. Ook als de monteur extra werk tegenkomt. Zo weet u precies om welke onderdelen het gaat en kunt u in overleg met de monteur bepalen of u het wilt laten vervangen of repareren. U bepaalt! Tijdens uw werkplaatsafspraak heeft u de mogelijkheid om een heerlijk kopje koffie te nuttigen in de wachtruimte. Tevens hebben wij een aantal werkplekken voor u beschikbaar, zodat u de wachttijd nuttig kunt besteden. Wilt u liever niet wachten? Maak dan gebruik van een huurauto of leenfiets.

Vestigingen

U bent van harte welkom in één van onze showrooms