over ons.

Wij zijn Mulders Autogroep. Een organisatie in beweging, gericht op continuïteit en groei. Al ruim 94 jaar staan wij garant voor kwaliteit en vertrouwen.
Ons familiebedrijf is sinds 1928 dé Opel Dealer van de Betuwe met vestigingen in Tiel en Culemborg.
Sinds 2017 zijn wij tevens uw Opel dealer in de regio Nijmegen, gevestigd in een nieuw, ultramodern pand aan de voet van de oversteek.

Per 1 augustus 2021 heeft Mulders Autogroep de dealeractiviteiten van Visscher PGH in Tiel en Culemborg overgenomen. Hiermee hebben we de merken Peugeot en Citroën toegevoegd aan onze eigen bestaande vestigingen in Tiel en Culemborg.

Wij zijn trots op onze auto’s, onze medewerkers, ons bedrijf en onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, wij zijn u graag van dienst.
Uiteraard bent u ook voor onderhoud aan uw Opel, Citroën of Peugeot van harte welkom bij één van onze vestigingen.

onze kernwaarden.

Betrouwbaar

Bij Mulders werken betrokken en betrouwbare medewerkers. We zijn transparant en komen onze beloftes na. We zijn klantgericht en streven er dagelijks naar de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen, zodat elke klant tevreden de deur uit loopt en weer graag bij ons terug komt.

Vakmanschap

Het jarenlange vakmanschap van onze professionals wordt intern gedeeld, zodat het kennisniveau binnen onze organisatie hoog blijft. Dit wordt aangevuld met door actuele branche trainingen en opleidingen. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal adviseren en op weg helpen.

Familiebedrijf

Ondanks onze groei hechten wij heel veel waarde aan de familiare sfeer binnen ons bedrijf. Wij geven iedereen graag persoonlijke aandacht. Bij Mulders vind je vertrouwde gezichten, een gemoedelijke sfeer en een lekkere kop koffie, die behoren bij het elan van ons familiebedrijf.

WERKEN BIJ MULDERS.

Mulders Autogroep is een echt familiebedrijf met enthousiaste en gepassioneerde medewerkers. Onze organisatie is altijd in beweging en blijft zicht voortdurend ontwikkelen. Wij focussen ons op persoonlijke aandacht en wederzijdse (maatschappelijke) betrokkenheid om samen onze ambities waar te kunnen maken.

Als groeiende organisatie in een snel veranderende markt kunnen wij natuurlijk niet stil blijven zitten. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s waarmee we de service en kwaliteit van Mulders Autogroep naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Wil jij onderdeel uitmaken van de Mulders familie? Bekijk dan onze lopende vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk onze vacatures

Waar staan wij voor.

Onze visie

Mulders Autogroep wil een stabiele organisatie blijven in de mobiliteitsmarkt.

In de regio willen wij dé partner zijn aan wie klanten als eerste denken bij mobiliteitsvraagstukken zoals de aan- of verkoop, lease of huur van een vervoersmiddel, als ook het onderhoud en reparatie hiervan. Onze interne organisatie blijven we optimaliseren, zodat we een competitieve & betrouwbare speler kunnen blijven binnen de automotive. Door schaalvergroting en een marktgerichte benadering van onze klanten streven we naar groei.

Onze werkwijzen en werkomgeving blijven we verder verduurzamen. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de toekomst van de samenleving, mensen en natuur. In ons werkgebied tonen wij onze sociale en maatschappelijke betrokkenheid onder andere door deelname en sponsoring van lokale verenigingen en activiteiten. Daarnaast faciliteren we opleidingen aan studenten en starters op de arbeidsmarkt.

onze missie

Wij vinden langdurige en stabiele samenwerkingen met onze afnemers, leveranciers, importeurs en medewerkers belangrijk. Bij al onze werkzaamheden streven we naar een optimaal resultaat voor alle betrokkenen. Als organisatie zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Duurzaamheid is een onderdeel van ons beleid.

Onze relaties worden bediend door betrokken en goed opgeleide medewerkers. Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. We adviseren klanten graag over mobiliteitsvraagstukken. Dagelijks streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid door persoonlijke aandacht en dienstverlening van een hoog kwaliteitsniveau.

Mulders Autogroep is een familiebedrijf. We werken op een informele manier met elkaar samen. Betrokkenheid, collegialiteit en elkaar waarderen vinden wij belangrijk. Daarnaast blijven we kritisch naar onszelf, elkaar en onze processen. Binnen onze organisatie stimuleren wij eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

prima overleg

goed!

�robert

Uitstekend

Staan altijd voor je klaar

Maddy

10

Goed heel tevreden

�gerrie

snel vriendelijk deskundig

snel vriendelijk deskundig

�henri

Goed uitgevoerd werk en een duidelijke communicatie.

Vriendelijk personeel zowel zakelijk als persoonlijk.

�T>M van Haalen

Probleemloos

Alles volgens afspraak, netjes ontvangen en te woord gestaan.

Robert�

Prima

Vriendelijk te woord gestaan. Prima service. Persoonlijk zou ik na een onderhoudsbeurt een rapport willen ontvangen wat uit de diverse punten bij controle naar voren is gekomen. Dit heb ik elders wel altijd ontvangen na een onderhoudsbeurt bij mijn vorige auto, wat bijv. in orde is of wat bijna aan vervanging toe is met metingen erbij genoteerd. Ik heb bij de balie zelf een foto gemaakt van de aantekeningen van de monteur die ik zag liggen. Ik kreeg namelijk enkel factuur te zien. Als ik er zelf niet naar gevraagd had, wist ik het advies over de remmen niet.

Lieke

Top

Nette service bij Opel

�gerry

Uitstekend.

Goede afhandeling van de servicebeurt en meegekregen adviezen.

�W.E.Tergau

Goed

Perfecte service

Willem

9
Op basis van 6635 reviews

Zelf een review achterlaten?

Schrijf review

wij gaan voor duurzaam.

Mulders Autogroep hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor ons heeft dit niet alleen met auto’s te maken, maar ook met personeelsbeleid, afvalverwerking en energiebesparing. We hebben het maatschappelijk verantwoord handelen dan ook in onze bedrijfsvoering verankerd. Sinds 2016 zijn wij een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf en zijn we in het bezit van het Erkend duurzaam certificaat dat wordt uitgereikt IvDM.

Loading …