over ons.

Wij zijn Mulders Autogroep. Een organisatie in beweging, gericht op continuïteit en groei. Al 95 jaar staan wij garant voor kwaliteit en vertrouwen.
Ons familiebedrijf is sinds 1928 dé mobiliteitsaanbieder van de Betuwe met vestigingen in Tiel en Culemborg.
Sinds 2017 zijn wij tevens uw Opel dealer in de regio Nijmegen, gevestigd in een nieuw, ultramodern pand aan de voet van de oversteek.

Per 1 augustus 2021 heeft Mulders Autogroep de dealeractiviteiten van Visscher PGH in Tiel en Culemborg overgenomen. Hiermee hebben we de merken Peugeot en Citroën toegevoegd aan onze eigen bestaande vestigingen in Tiel en Culemborg. Vanaf 2023 zijn we trots om te vermelden dat we nu ook officieel Fiat en Jeep dealer zijn.

Wij zijn trots op onze auto’s, onze medewerkers, ons bedrijf en onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, wij zijn u graag van dienst.
Uiteraard bent u ook voor onderhoud aan uw Opel, Citroën, Peugeot, Fiat of Jeep van harte welkom bij één van onze vestigingen.

onze kernwaarden.

Betrouwbaar

Bij Mulders werken betrokken en betrouwbare medewerkers. We zijn transparant en komen onze beloftes na. We zijn klantgericht en streven er dagelijks naar de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen, zodat elke klant tevreden de deur uit loopt en weer graag bij ons terug komt.

Vakmanschap

Het jarenlange vakmanschap van onze professionals wordt intern gedeeld, zodat het kennisniveau binnen onze organisatie hoog blijft. Dit wordt aangevuld met door actuele branche trainingen en opleidingen. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal adviseren en op weg helpen.

Familiebedrijf

Ondanks onze groei hechten wij heel veel waarde aan de familiare sfeer binnen ons bedrijf. Wij geven iedereen graag persoonlijke aandacht. Bij Mulders vind je vertrouwde gezichten, een gemoedelijke sfeer en een lekkere kop koffie, die behoren bij het elan van ons familiebedrijf.

WERKEN BIJ MULDERS.

Mulders Autogroep is een echt familiebedrijf met enthousiaste en gepassioneerde medewerkers. Onze organisatie is altijd in beweging en blijft zicht voortdurend ontwikkelen. Wij focussen ons op persoonlijke aandacht en wederzijdse (maatschappelijke) betrokkenheid om samen onze ambities waar te kunnen maken.

Als groeiende organisatie in een snel veranderende markt kunnen wij natuurlijk niet stil blijven zitten. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s waarmee we de service en kwaliteit van Mulders Autogroep naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Wil jij onderdeel uitmaken van de Mulders familie? Bekijk dan onze lopende vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk onze vacatures

Waar staan wij voor.

Onze visie

Mulders Autogroep wil een stabiele organisatie blijven in de mobiliteitsmarkt.

In de regio willen wij dé partner zijn aan wie klanten als eerste denken bij mobiliteitsvraagstukken zoals de aan- of verkoop, lease of huur van een vervoersmiddel, als ook het onderhoud en reparatie hiervan. Onze interne organisatie blijven we optimaliseren, zodat we een competitieve & betrouwbare speler kunnen blijven binnen de automotive. Door schaalvergroting en een marktgerichte benadering van onze klanten streven we naar groei.

Onze werkwijzen en werkomgeving blijven we verder verduurzamen. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de toekomst van de samenleving, mensen en natuur. In ons werkgebied tonen wij onze sociale en maatschappelijke betrokkenheid onder andere door deelname en sponsoring van lokale verenigingen en activiteiten. Daarnaast faciliteren we opleidingen aan studenten en starters op de arbeidsmarkt.

onze missie

Wij vinden langdurige en stabiele samenwerkingen met onze afnemers, leveranciers, importeurs en medewerkers belangrijk. Bij al onze werkzaamheden streven we naar een optimaal resultaat voor alle betrokkenen. Als organisatie zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Duurzaamheid is een onderdeel van ons beleid.

Onze relaties worden bediend door betrokken en goed opgeleide medewerkers. Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. We adviseren klanten graag over mobiliteitsvraagstukken. Dagelijks streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid door persoonlijke aandacht en dienstverlening van een hoog kwaliteitsniveau.

Mulders Autogroep is een familiebedrijf. We werken op een informele manier met elkaar samen. Betrokkenheid, collegialiteit en elkaar waarderen vinden wij belangrijk. Daarnaast blijven we kritisch naar onszelf, elkaar en onze processen. Binnen onze organisatie stimuleren wij eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Geschiedenis.

Mulders Autogroep is al 95 jaar een begrip in Tiel en wijde omgeving. Het is een familiebedrijf dat zich ook in moeilijke tijden staande kon houden. Grondlegger van het bedrijf was Wilhelmina Mulders-Jansen. Haar twee zonen Stef en Wout breiden de zaak uit, opgevolgd door Jacques en Jan. Clasinus van Ommeren was directeur van 1995 tot 2008 daarna volgde Wouter Jan Mulders hem op.

1928 – 1944

In 1928 werd Garage Mulders een feit en vanaf 1929 verwierf Mulders het dealerschap van General Motors en verkocht onder meer Chevrolets en vanaf begin jaren 30 ook Opel. Tot de oorlog was Mulders Autobedrijf een bloeiende zaak.

1945 – 1980

Na de oorlog moest het bedrijf van de grond worden opgebouwd. Het pand aan de Agnietenstraat was immers volledig verwoest. In een ruimte in de ambachtsschool in de Waterstraat kon er zo goed en zo kwaad als dat ging een herstart gemaakt worden. Het dealer schap van General Motors was daarbij heel belangrijk want na de oorlog was er nauwelijks vraag naar Duitse auto’s. Echter wel naar Amerikaanse en Engelse.

In 1948 kochten de gebroeders Mulders een flink stuk grond in de Prinses Beatrixlaan in Tiel, waar een garage en een benzinestation werden gebouwd. Er werden nog steeds Amerikaanse auto’s verkocht, later ook steeds meer Opels. De jaren zestig en zeventig waren de jaren van toenemende mobiliteit en steeds meer mensen konden zich een auto permitteren, vooral na de oliecrisis. Dit was ook de tijd dat showrooms opkwamen.

In 1962 kwam Jacques Mulders, zoon van Wout, bij zijn vader en oom in de zaak. Enige jaren later kwam ook Jan, de zoon van Stef, bij de familie in de zaak. In 1978 namen Jacques en Jan de zaak van hun vaders over.

1980 – 2003

Het bedrijf aan de Prinses Beatrixlaan was in de loop der jaren te klein geworden. Mulders kocht daarom op industrieterrein Kellen 15.000 m² grond, waarvan 9.000m² in eerste instantie voor het nieuwe bedrijf bestemd was. Medio 1985 nam Jan Mulders afscheid van Mulders Autobedrijf en ging verder als Opel dealer in Deventer. Vanaf 1987 is Mulders onafgebroken hoofdsponsor van voetbalvereniging Theole. In 2000 werd het Opel dealerschap van Visscher in Culemborg overgenomen.

2003 – 2013

In 2003 werd de showroom en entree in Tiel na een grote verbouwing in Tiel volledig vernieuwd. De dealerschappen van Chevrolet (Opnieuw) en Saab worden aangegaan en een succesvolle periode met meerdere merken is het gevolg.

2014 – hEDEN

Medio 2014 is Mulders weer single Opel dealer. Chevrolet verdwijnt uit Europa en Saab wordt verkocht aan Spijker. 2017 is het jaar van de uitbreiding naar Nijmegen, het Opel dealerschap van Motorhuis wordt overgenomen. Direct wordt er gekozen voor nieuwbouw en binnen 12 maanden is het nieuwe pand aan de Weurtseweg in Nijmegen in gebruik genomen.

Tevens wordt Opel, door General Motors, verkocht aan PSA (onder andere Peugeot en Citroen), dit brengt een nieuwe dynamiek in de relatie van de dealer en fabrikant met zich mee. Mulders neemt in 2021 de activiteiten van Visscher PGH over, zodat we voortaan in Tiel en Culemborg de merken Opel, Peugeot en Citroën gebroederlijk naast elkaar in de showroom hebben staan. Vanaf 2023 is Mulders ook dealer van de merken Fiat en Jeep.

wij gaan voor duurzaam.

Mulders Autogroep hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor ons heeft dit niet alleen met auto’s te maken, maar ook met personeelsbeleid, afvalverwerking en energiebesparing. We hebben het maatschappelijk verantwoord handelen dan ook in onze bedrijfsvoering verankerd. Sinds 2016 zijn wij officieel Erkend Duurzaam.

Fijne service

Service is goed

M.C.

Vriendelijke en deskundige contacten

APK en onderhoud volledig en snel uitgevoerd. Vervangend vervoer goed geregeld.

Kees Grashoff

Fijne dealer,

Heb mijn surveillance voertuig hier voor een eerste service beurt gebracht. Alles was netjes uitgevoerd en bijkomende kosten werden eerst besproken.

�Edwin

Prima service

Prima service, n.a.v. grote beurt het advies om 2 weken later koelvloeistofpeil na te kijken. Dit zaterdag laten doen en zonder problemen direct geholpen.

S.H.

Mijn ervaring was prima.

Vriendelijke ontvangst, prettige verblijfsruimte en goede uitleg over uitgevoerd onderhoud aan de auto.

J.R.G.

Perfect service

Ik kom al jaren bij Mulders en wordt altijd perfect en vriendelijk geholpen. Een top garage.

Werner

Klantvriendelijkheid en vakmanschap van de medewerkers voor mijn Peugeot en mij!

Zie bovenstaande.

Claudia

heel goed

Vriendelijk en goede service

E.T.H.M.

Prettig bedrijf en bekwaam personeel

Problemen met de camper werden goed onderzocht en naar alle tevredenheid opgelost. Ook de nazorg daarna, na kleine complicaties, werden adequaat en direct opgepakt.

Marcel

Goede onderhoudsbeurt.

Gemotiveerd en vriendelijk personeel, die je goed helpen en zorgen voor goed vervoer als je even geen auto hebt.

N.H. vd Oosterkamp

9
Op basis van 7786 reviews

Zelf een review achterlaten?

Schrijf review

Loading …