Mulders Tiel

Al sinds 1928 is Mulders dé mobiliteitsaanbieder van de Betuwe met haar vestiging in Tiel. Van oudsher bekend als Opel dealer, maar inmiddels voeren we ook de merken Peugeot, Citroën, Fiat en Jeep. Bij ons in de showroom kunt u terecht voor nieuwe personenwagens en bedrijfswagens, maar ook hebben we een ruim aanbod aan dealerkwaliteit occasions.

Naast het verkopen van auto’s staan wij ook voor u klaar als het om onderhoud gaat. Ons team van professionele opgeleide automonteurs weten alles van onderhoud, APK, reparaties, diagnose en service. Door middel van onze prijsafspraken vooraf en transparantie gedurende het onderhoud komt u nooit voor verassingen te staan. Vervangend vervoer nodig? Geen probleem ter reservering bieden wij u een (elektrische)leenfiets of vervangende huurauto aan.

Franklinstraat 2
4004 JK Tiel

Tel: 0344-616147
E-mail: info@mulders-autogroep.nl

Showroom

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 17:00
Gesloten

Aangepaste openingstijden

  • 1e Paasdag gesloten
  • 2e Paasdag geopend van 10.00 – 16.00
  • Koningsdag gesloten
  • Bevrijdingsdag: werkplaats gesloten, showroom geopend
  • Hemelvaartsdag gesloten
  • 1e Pinksterdag gesloten
  • 2e Pinksterdag showroom open van 10.00 – 16.00 uur

Werkplaats

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
09:00 – 13:00
Gesloten

Mulders TIEL

Moet nog steeds teruggebeld worden

Heb mijn auto begin mei een beurt laten geven. Hierover geen bijzonderheden. Echter had ik ook aangegeven dat de stoelverwarming niet naar behoren werkte. Omdat ik dit 2 dgn na de garantie had aangegeven, moest er eerst overlegd worden met de garantie expert of dit binnen de coulance regeling zou vallen. In juni werd ik gebeld door een medewerkster van jullie garage die mij vertelde dat de auto toe was aan een beurt. Deze was echter in mei al gedaan, dus waarschijnlijk niet goed vastgelegd in de administratie. Helaas belde ze niet om mij te vertellen hoe het nu zat met de coulance regeling. Zij zou zorgen dat ik daarvoor teruggebeld zou worden. Nu 15 juli ben ik nog steeds niet gebeld. Dit is natuurlijk niet netjes. Ik wacht nog steeds op jullie telefoontje. Gr Rogér van Rooijen

R.

Super tevreden

Super geholpen door Maud van de receptie, zij heeft moeite gedaan voor een coulance regeling omtrent de foutmelding van mijn opel Astra. Hartelijk dank hiervoor.

M.

Heel goed

Alles correct afgehandeld

A.

Apk gekeurd, netjes geholpen

Zijn bij binnenkomst netjes geholpen. Apk werd vlot en goed uitgevoerd.

J.

Vertrouwd

Uitgevoerd overeenkomstig afspraak. Jammer dat de nog beschikbare gereserveerde elektrische fiets niet echt veilig genoeg is om te gebruiken.

F.H.

Geweldig niets op aan te merken

Goede ontvangst met een kopje koffie, Goede service Goede gelegenheid om een boekje te lezen terwijl we wachten, Dat doen we omdat we van buiten de stad komen. En wordt er nog een kopje koffie aangeboden. Heel tevreden doen al heel lang onze jaarlijkse grote of kleine beurt.

J.A.A.M.

APK is uitgevoerd, helaas wel een vlek in de bekleding. Prima opgelost.

Ik kwam bij Mulders Autogroep en kreeg een huurauto mee. Ik werd netjes op tijd gebeld om de auto op te kunnen halen. Toen ik had afgerekend en bij de auto aankwam zag ik dat er wat blauwe smurrie op de stoel van de bestuurder zat. Ik heb dit aangegeven en het werd netjes schoongemaakt. In de tussentijd kreeg ik een cappuccino. Toen alles was opgelost werd de auto voorgereden en kon ik vertrekken.

M.

Goed

Wel pas in drie keer bellen en bezoeken

C.

Prima service en goede ontvangst.

Vooraf prijsindicatie, tijdige afhandeling en goede ontvangst.

H.

Super netjes geholpen

Alles naar wens uitgevoerd.

W.A.

9
Op basis van 7941 reviews

Zelf een review achterlaten?

Schrijf review