Mulders Tiel

Al sinds 1928 is Mulders dé mobiliteitsaanbieder van de Betuwe met haar vestiging in Tiel. Van oudsher bekend als Opel dealer, maar inmiddels voeren we ook de merken Peugeot, Citroën, Fiat en Jeep. Bij ons in de showroom kunt u terecht voor nieuwe personenwagens en bedrijfswagens, maar ook hebben we een ruim aanbod aan dealerkwaliteit occasions.

Naast het verkopen van auto’s staan wij ook voor u klaar als het om onderhoud gaat. Ons team van professionele opgeleide automonteurs weten alles van onderhoud, APK, reparaties, diagnose en service. Door middel van onze prijsafspraken vooraf en transparantie gedurende het onderhoud komt u nooit voor verassingen te staan. Vervangend vervoer nodig? Geen probleem ter reservering bieden wij u een (elektrische)leenfiets of vervangende huurauto aan.

Franklinstraat 2
4004 JK Tiel

Tel: 0344-616147
E-mail: info@mulders-autogroep.nl

Showroom

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 17:00
Gesloten

Aangepaste openingstijden

  • Hemelvaartsdag gesloten
  • 1e Pinksterdag gesloten
  • 2e Pinksterdag showroom open van 10.00 – 16.00 uur

Werkplaats

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
09:00 – 13:00
Gesloten

Mulders TIEL

goed geholpen en snel

Goed geholpen en snel

jos.

Uitstekend

Het onderhoud is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wel maak ik de opmerking dat de deurmatten snel aan slijtage onderhevig zijn.

G.

fijn bedrijf altijd goed geholpen

zeer goed

I.

Prima ontvangst alles volgens afspraak.

APK prima uitgevoerd, geen problemen. Rekening volgens afspraak. Ruime entourage om nieuwe modellen te bekijken. Goede koffiefaciliteiten. Kortom gezellige zit !

T.A.M.

Goed werk, bijna volmaakt

Groot onderhoud en apk uitgevoerd. Wachttijd voor afspraak maken was redelijk. Vriendelijke ontvangst ‘s morgens en gratis leen e-bike stond klaar. ‘s Middags korte uitleg over wat er was gedaan. Op dat moment geen rekening met detalis en kosten beschikbaar. Rekening zou volgen. “Bijna volmaakt”: Volgende dag konden 2 electronische hulpsystemen niet meer worden ingeschakeld. Terug. Door werkplaats opgelost na enig zoekwerk. Kort geleden heeft een steenmarter hier en daar wat aangevreten onder de motorkap. Bij toeval zag ik dat. Door werkplaats geen melding van gemaakt. Jammer.

John

perfect

alles gemaakt in goed overleg

A.W.G.

Klantvriendelijkheid

Netjes te woord, nemen de tijd voor jou. Mijn auto had n apk nodig,dus n afspraak gemaakt. Ik was alleen vergeten om de kleine beurt aan te melden. Ze hebben het harstikke druk,dus ik een nieuwe afspraak gemaakt om de beurt te laten doen. Maar ze hebben tijd vrijgemaakt om dit toch nog dezelfde dag te doen. In 1 woord top.

S.

Verkeerde diagnose

Verkeerde diagnose vastgesteld. Onderdelen wel besteld (€171) Tijdens second opinion bleek er niks aan de hand te zijn en kon ik de onderdelen retourneren voor maar €130. €41 armer voor niks

P.J.

Probleem snel opgelost

Ik had sinds de aankoop problemen met de bandenspannings indicator. Deze blijft branden. Kort na aankoop terug geweest bij andere dealer garage. Probleem bleek na 60km te hebben gereden niet verholpen (moest ook nog een factuur van 40 euro betalen). Ruim anderhalf jaar verder moest de camper een software update hebben en olie moest worden ververst. Monteur wees mij toch nog op de bandenspanningsindicator en adviseerde mij om dit toch binnen de 2 jaar fabrieksgarantietermijn te laten herstellen. Dit inderdaad bij jullie laten doen en in het herstelverslag bleek dat het niet 1,2,3 was opgelost en dat jullie ook nog een testrit hadden gemaakt om er zeker van te zijn dat het opgelost was. Dit noem ik service waar ik blij van word…. Ik kom in het vervolg graag bij jullie terug……

T.

verkeert geinfomeerd

1 januari gebeld met Nemegen omdat er een storing was, er werd gezegd we konden er gewoon mee blijven rijden, 5 januari weer de zelfde storing, gelijk door gereden naar mulders tiel. auto 14 dagen kwijt geweest, op 19 januari opgehaald, en een dag later weer pech anwb gebeld, weer naar tiel er moest een nieuwe acu in, en 3200,00 euro veder. en de storing die we nu hebben, is gekomen nadat hij gemaakt is, en nu staat hij sinds 8 februari weer in tiel, jammer maar ons vertrouwen is weg. mtv, wilie alberts

W.

9
Op basis van 7691 reviews

Zelf een review achterlaten?

Schrijf review